wymiana zdjęć - runda 20. - październik 2013 r.
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
jak ostatnio byĸem w Lubelandii, to tam po prawej piłem piwo, perełkę ma się rozumieć.
co do pakowania, to warto, ba! koniecznie trzeba pakować powiększenie między dwoma kawałkami tektury falistej. w takim przypadku narażone są tylko rogi papieru, a reszta powinna dotrzeć bez szwanku.
co do pakowania, to warto, ba! koniecznie trzeba pakować powiększenie między dwoma kawałkami tektury falistej. w takim przypadku narażone są tylko rogi papieru, a reszta powinna dotrzeć bez szwanku.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
stoi przede mną chmielowa perła, podobno zeszla na psy i ostał sie jeno browar olsztyn w smaku przedni.rbit9n pisze:jak ostatnio byĸem w Lubelandii, to tam po prawej piłem piwo, perełkę ma się rozumieć.
daj tekturke po cencie więcej na strone (zakleic dookola papierową tasmą zeby sie odbitka po kopercie nie szwędała ), to i rogi przetrwają.rbit9n pisze:co do pakowania, to warto, ba! koniecznie trzeba pakować powiększenie między dwoma kawałkami tektury falistej. w takim przypadku narażone są tylko rogi papieru, a reszta powinna dotrzeć bez szwanku.
u plastyków kupilem tekture 3 mm, sztywna jak blacha. mam nadzieje ze przetrwała PP.
nowy
znaczy tak. smak niby ten sam, ale stan degustatora następnego dnia pozostawia wiele do życzenia. niestety ale chyba zaczęli dawać to samo do piwa, co i inne koncerny.jamalski pisze: stoi przede mną chmielowa perła, podobno zeszla na psy i ostał sie jeno browar olsztyn w smaku przedni.
daję około dwóch centymetrów, ale zdarza się, że i to marna gwarancja.jamalski pisze:daj tekturke po cencie więcej na strone (zakleic dookola papierową tasmą zeby sie odbitka po kopercie nie szwędała ), to i rogi przetrwają.
u plastyków kupilem tekture 3 mm, sztywna jak blacha. mam nadzieje ze przetrwała PP.
najlepsza tektura falista jest z pudełek po pieluchomajtkach, duża i gruba. warto pytać po aptekach, czy nie ma na zbyciu takiego pudła.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
na butelce jest jakas sciema o chmielu lubelskim, ale w rubryce skład jest tylko " zawiera słód jęczmienny " czyli reszta z proszku.rbit9n pisze: znaczy tak. smak niby ten sam, ale stan degustatora następnego dnia pozostawia wiele do życzenia. niestety ale chyba zaczęli dawać to samo do piwa, co i inne koncerny.
nowy
ja się nie znam, ale wiem co dobre. dobra jest ursa major z Uherców Mineralnych. piłem dziś ich aipę i muszę powiedzieć, że to najlepsza aipa jaką piłem kiedykolwiek.