UIMP pisze:a w internetowych sklepach nie uświadczysz praktycznie papierów błyszczących

Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
problem większości ludzi polega na tym, że mają daleko do Cieszyna. natomiast komputer jest pod ręką. może być tak, że w którymś e-sklepie brakuje jakiegoś asortymentu, ale mnogość sklepów raczej niweluje tą przypadłość. natomiast co do ceny. oczywiście bywa drożej, ale gdy zużywa się paczkę, dwie w miesiącu, dopłacenie do interesu nawet 10 złotych nie jest jakimś dramatem, bo dojazd do Cieszyna kosztowałby znacznie więcej, o stracie czasu nie wspomnę.UIMP pisze:technik219, Do internetowych sklepów się ostatnio zraziłem i kupuję w Czeskim Cieszynie. Taniej i blisko mam. Ale jak kupowałem w sklepie fotociemnia, to kilka razy nie było papieru błyszczącego w rozmiarze 10x15 i gradacji normalnej. Ale się nie sprzeczam :)
Przyjacielu, ha ciebie doskonale rozumiem, jednak problem polega na tym, że większość z nas ma bardzo daleko do Cieszyna, więc nawet papier musimy kupować via net.UIMP pisze:nord, oczywiście, to prawda. Ale jak mam sklep fotograficzny pod nosem, to czemu by nie skorzystać? Natomiast są rzeczy, których tam nie da się kupić i też kupuję w internecie (papier wychodzi mnie dużo taniej w Cz-C).