Dalmierz
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Zrobić zdjęcia czy zwabić jej?KEEK pisze:Ja kiedys wyszedlem na zdjecia bez aparatu. Bo przeciez jak wspomnialem wczesniej - to nie aparat robi zdjecie. Zobaczylem piekna, naga dziewczyne kapiaca sie w jeziorku. Zaczalem mrugac okiem. Niestety nie udalo mi sie.
"Mów mądrze do głupca, a nazwie cię idiotą."
Gadu-Gadu: 6128949
Gadu-Gadu: 6128949
Może to i lepiej (lepiej unikać kłopotów). Kiedyś w internacie w czasie napadu swojej wspaniałej weny fotograficznej postanowiłem wparować do damskiej łazienki z moim starym Zenitem. Afera była że hej - już mieli prokuratora na mnie nasyłać ale jakoś rozeszło się po kościach. A najgłośniej protestowały te najbardziej puszczalskie 

prawda w oczy koleCoil pisze:A najgłośniej protestowały te najbardziej puszczalskie

"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Nie będe zakładał nowego tematu? Jak działa w 1035 focus? Ponoć trzeba ustawiać go na obiektywie nie przez wizjer? Tak wyczytałem na zagranicznym forumProdukt pisze:Agfa Optima 1535 (jeszcze na nią poluję) na codzień w kieszeni jest Oprtima 1035 albo 535, małe, ciche i poręczne a solitar ładnie łapie powietrze.
XA to też fajny wybór :)