trochę dziwni mnie twoje pytanie, no ale skoro się nie domyślasz to podpowiem: bo mi się tak podoba:)
jeśli chodzi o sam patent oczywiście można skanować bez brzegów (docinamy mniejszą dziurę w kartce/ zaznaczamy mniejszy obszar skanowania w programie lub cropujemy zdjęcie po zeskanowaniu)
no wiesz, dla mnie wiochą i amatorszczyzną jest fotografowanie cmentarzy;)
nie pytam o powód i nie sugeruję byś przestał - wiadomo, że każdy w końcu wyrasta z różnych głupot;)
Korona, a może tak trochę luzu co ? Może i NORD "się czepia" , ale po co te nerwy ?
luz, luz, kenijski luz, jak mój trener mawiał jak nosem o bieżnię waliłem :)
korona. pisze:no wiesz, dla mnie wiochą i amatorszczyzną jest fotografowanie cmentarzy;)
nie pytam o powód i nie sugeruję byś przestał - wiadomo, że każdy w końcu wyrasta z różnych głupot;)
przepraszam że cię wyprowadziłem z równowagi. moja wina
korona. pisze:jakie nerwy, 'niemądrość' ludzka to najzabawniejsza rzecz na świecie:) ta przejawiana w rzekomej 'mądrości' jest moją ulubioną;) pozdrawiam nord:)
daruj sobie te żałosne dwuznaczności. jak napisałem wcześniej, wyrośniesz z arogancji, a jeśli nie he he co mnie to obchodzi. po prostu żyj sobie .. gdzieś
nie jestem arogancka, co najwyżej brak mi powściągliwości w wyrażaniu opinii. zresztą tak jak tobie w wyrażaniu SWOICH racji. ale dobra, może kiedyś z tego wyrośniemy;) ja tam daję na zgodę, ty zrób jak chcesz:)
Ja natomiast skanowałem przykładając szybkę z ramki od zdjęć albo przód opakowania od CD lub DVD w BW dawało to radę.W kolorze jak skanowałem robiły się Newtony:)