Naprawa sprzętu fotograficznego
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Pochwał nt. serwisu pana Nagova w Bydgoszczy tu nie brakuje, ale i tak dopiszę swoje:) Dzisiaj odebrałem z serwisu Graflexa Pacemaker Speed Graphic, którego kupiłem w delikatnie mówiąc "średnim" stanie. Pan Nagov oprócz ogólnego czyszczenia i zmarowania całości wyregulował dalmierz, odremontował i wyregulował migawkę szczelinową i uszczelnił miech. Aparat chodzi jak nowy (chyba, bo nowego Graflexa nie miałem nigdy w ręku;p) i mogę nawet używać do niego obiektywów bez migawki, o co głównie mi chodziło. Także polecam serwis również do aparatów LF:)
F100 + C33 + 45D + AF10 Super
To jeszcze jedna pochwała serwisu p. Nagova - Rolleiflex 2.8c pojechał w stanie kiepskim, wrócił w stanie świetnym. Został wyczyszczony, rozkręcony na czynniki pierwsze i wyregulowany w każdym aspekcie. W końcu znalazłem czas na jego przetestowanie i mogę polecać usługi serwisowe z czystym sumieniem.
Aha, może nie być do końca tanio
Aha, może nie być do końca tanio

-
- -#
Bardzo dziękuję Nagov Photo Service za szybką naprawę magazynka do Hasselblada 501CM A16. Magazynek został naprawiony, uszczelniony i odesłany do mnie. Wszystko działa bez zarzutu, odstępy między klatkami wynoszą ni mniej ni więcej 4 do 5 mm.
Polecam ten serwis i kontakt z Panem Michałem, który jest bardzo profesjonalny i konkretny.
Pozdrawiam Panie Michale i jeszcze raz dziękuję.
Leszek z Warszawy
Polecam ten serwis i kontakt z Panem Michałem, który jest bardzo profesjonalny i konkretny.
Pozdrawiam Panie Michale i jeszcze raz dziękuję.
Leszek z Warszawy

Skoro wszyscy chwalą to i ja polecam serwis Pana Michała... właśnie dostałem Rokkora 58/1.2 po naprawie w Nagov Service, pierścień ustawiania ostrości w końcu działa tak jak ma działać, na dodatek wyczyszczone szkła, wyczyszczona przysłona i nowe smary. Cena za ten zakres usług bardzo przyzwoita. A kontakt z Panem Michałem to już bajka.
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję i pozdrawiam.
Nie pierwszy raz skorzystałem z serwisu Pana Michała Nagova, ale za każdym razem jestem mile zaskoczony poziomem "obsługi". Począwszy od życzliwości, po fachowość i szybkość wykonanych prac. Tym razem konserwacji i czyszczeniu poddany został mój Fuji GS645S - wraz z ochłodzeniem okazało się, że mechanizm dalmierza cierpi z powodu zastarzałych smarów. Po przeglądzie wszystko działa sprawnie, aparat i wizjer lśni, a szczytem uprzejmości Pana Michała był bonus, który wiązał się z dodatkowym nakładem jego pracy bez dodatkowych kosztów z mojej strony. Polecam wszystkim!
Kolejna Opinia pozytywna dla Nagov Service ode mnie.
Serwis Sonnara 150/4 T.
Czyszczenie soczewek, wymiana smarów i regulacją czasów.
Sprawnie, szybko i profesjonalnie. Oczywiscie to kosztuje, ale za dobre usługi płaci sie dobrze.
Dziekuje, polecam i pozdrawiam.
Serwis Sonnara 150/4 T.
Czyszczenie soczewek, wymiana smarów i regulacją czasów.
Sprawnie, szybko i profesjonalnie. Oczywiscie to kosztuje, ale za dobre usługi płaci sie dobrze.
Dziekuje, polecam i pozdrawiam.
https://www.instagram.com/zone_lll/
lity bromoleje czarne białe i takie inne ...
lity bromoleje czarne białe i takie inne ...
-
- -#
- Kontakt:
Perfekcyjna robota !
Kiev 60 TTL + Wołna 80 / 2,8
Regulacja przesuwu filmu, nie otwierał całkowicie kurtyn przy większych czasach, wymiana smarów i ogólna kosmetyka. Obiektyw smary, kosmetyka, regulacja listków przysłony. Aparat rocznik '90 nowy, teraz jest nowy
. Osobiście gorąco polecam, przyszykowana następne do serwisu.
Kiev 60 TTL + Wołna 80 / 2,8
Regulacja przesuwu filmu, nie otwierał całkowicie kurtyn przy większych czasach, wymiana smarów i ogólna kosmetyka. Obiektyw smary, kosmetyka, regulacja listków przysłony. Aparat rocznik '90 nowy, teraz jest nowy

- Fotografista
- -#
Naprawa Synchro Compur "00" Poznań, Wrocław??
Witam,
Jak w temacie. Gdzie można naprawić w tych miastach lub okolicach.
Jak w temacie. Gdzie można naprawić w tych miastach lub okolicach.
-
- -#
Dołączam do grona zadowolonych klientów. Wysłałem do p. Nagova kasetę do RB. Wróciła z naprawionym znacznikiem naświetlenia klatki i pięknie przesmarowana. Delikatny zapach smaru, nieobecny w dobie urządzeń elektronicznych, długo sprawiał mi przyjemność podczas zdjęć.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko
We wrocławiu jak również wysyłkowo naprawiają oni super współpraca i czas realizacji http://www.fotokomp.pl
Trochę niegramatycznie...
- technik219
- -#
Lux mea lex
Widać przy cyfrówkach gramatyka niepotrzebna.
od 24x36 po 18x24 + szkiełko i oko