Wywołanie - Łódź
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
Wywołanie - Łódź
Dzień dobry!
Jestem tu zupełnie nowy i chciałbym Was bardzo prosić o pomoc.
Wyciągnąłem z szafy starego Zenita i zrobiłem nim jedną rolkę filmu kupioną na allegro.
Chciałbym prosić o pomoc w jego wywołaniu, niestety sam nie dam rady - nie mam chemii, miejsca ani umiejętności i narazie to się pewnie nie zmieni choć bardzo intensywnie czytam zawartość forum :)
Jestem z Łodzi, film to Polypan F.
Pomóżcie proszę :)
ps. jeśli dodałem posta w złym dziale proszę o przeniesienie!
Wyciągnąłem z szafy starego Zenita i zrobiłem nim jedną rolkę filmu kupioną na allegro.
Chciałbym prosić o pomoc w jego wywołaniu, niestety sam nie dam rady - nie mam chemii, miejsca ani umiejętności i narazie to się pewnie nie zmieni choć bardzo intensywnie czytam zawartość forum :)
ps. jeśli dodałem posta w złym dziale proszę o przeniesienie!
Re: Wywołanie - Łódź
witaj :)Adrian20D pisze:Dzień dobry!
nie zrozum mnie źle, ale wystarczy w google wpisać hasło - "wywoływanie negatywów łódź" by stanąć przed problemem którą ofertę wybrać. przecież gdzie jak, gdzie ale Łódź filmem i fotografią stoi!
I dlatego kolega chce tak po koleżeńsku....nord pisze:...przecież gdzie jak, gdzie ale Łódź filmem i fotografią stoi!

przecież Łódź to nie Krakówwosk pisze: I dlatego kolega chce tak po koleżeńsku....

liczyłeś na fachową pomoc pasjonatów i taką otrzymałeśAdrian20D pisze:Cześć,
wpisałem sobie w google, ale faktycznie liczyłem na pomoc fachowców pasjonatów :)
Czy wiem, że to specyficzny film? Tak, teraz wiem. No ale zakładam, że kilka zdjęć jest udanych więc muszę podjąć wyzwanie ;)

-
- -#
Witam, i udało się coś więcej dowiedzieć ??
Osobiście nie udało mi się znaleźć w necie namiaru na ten komis :/
poszukuję miejsca w łodzi gdzie można wywołać niedrogo film 120 w c-41 ,
ewentualnie również 135 w c-41 , i slajdy jeśli mają tanio ale chyba nikt jeśli chodzi
o to nie przebije rossmana :D
Osobiście nie udało mi się znaleźć w necie namiaru na ten komis :/
poszukuję miejsca w łodzi gdzie można wywołać niedrogo film 120 w c-41 ,
ewentualnie również 135 w c-41 , i slajdy jeśli mają tanio ale chyba nikt jeśli chodzi
o to nie przebije rossmana :D
-
- -#