Voightlander Bessa-L
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- Ernest_FOTO
- -#
- Kontakt:
Voightlander Bessa-L
Witam. Jak można wycenić nowe nieużywane body jak w temacie? Jest w stanie fabrycznym, jak z pudełka.
Dzięki, pozdrawiam.
Dzięki, pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 15:15 przez Ernest_FOTO, łącznie zmieniany 1 raz.
- matti_1989
- -#
- Kontakt:
- Ernest_FOTO
- -#
- Kontakt:
cena jest adekwatna do popytu... także nie martw sie, za 10zł nie sprzedaż, jestem prawie pewny ze jakbys wystawił aukcje BCM to byś nie pożałował, aczkolwiek co złego to nie ja:)Ernest_FOTO pisze: Wystawił byś coś co jest warte dajmy na to 1000zł (nie wiedząc o tym) bez ceny minimalnej? Ktoś kupi za 10zł i co dalej będziesz uważał, że za ile ktoś kupi tyle najwyraźniej jest warte?;)
ps. ostatnio wystawilem pierwszy raz dwie rzeczy BCM, jedna poszła poza aukcja bo od razu ktoś zaproponowal wysoką kwote, druga jest licytowana i przekroczyla o jakies 300% moje oczekiwania, także "BCM" nie jest takim aż ryzykiem jak sie moze wydawac, o ile to co sprzedajesz nie jest powielone dziesiąt razy i pospolite w cholere, także...warto...
- Ernest_FOTO
- -#
- Kontakt:
- panbulimia
- -#
- Ernest_FOTO
- -#
- Kontakt:
- panbulimia
- -#
A Twoja psychologia polega na tym że najpierw niby nie znając się na rzeczy pytasz o wycenę, a na całkiem rzeczowe odpowiedzi nieoczekiwanie znasz wysoką (rzekomo) wartość sprzętu. A nie szukasz w ten sposób kupca, jeśli tak to mamy tu dział "bazar", daj ogłoszenie i po sprawie.Ernest_FOTO pisze:No właśnie ja znam tę "psychologię",
- Ernest_FOTO
- -#
- Kontakt: