Korex na KOMÓRKĘ
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Korex na KOMÓRKĘ
Od dziś dostępna jest specjalna wersja LAJT naszego forum.
Wejdź z telefonu na www.m.korex.net.pl
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2012, 21:35 przez Michał Kowalski, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Korex na KOMÓRKĘ
Jakby to działało nie w o oparciu o cookie czy coś podobnego (również na "dużym" komputerze, i w zwykłym adresie zapamiętuje stan "skórki" jak na komórkę.Michał Kowalski pisze:Od dziś dostępna jest specjalna wersja LAJT naszego forum.
MSZ działanie powinno wynikać wyłącznie z adresu.
ALE POMYSŁ BARDZO DOBRY!!!! Zamiast marnować czas gdzieś czekając, można korexować ...
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Na tą chwilę nie ma takiej możliwości - docelowo chciałbym aby forum było na innym silniku - co napewno w 100% zmieni całe to miejsce i umożliwi dużo więcej niż do tej pory ;) Ale to raczej miesiące przed nami ;)
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
zmiany wyglądu forum, do którego sie przyzwyczaiłem i którego w innej postaci nie widzę po prostu
naprawdę nie mam nic przeciwko nowym kanałom dostępu. pracuje jako kierowca, z fotografia łaczy mnie juz w zasadzie tylko korex ( pomijam graty w szafie i stare marzenia ) chetnie zaglądał bym w trasie również na korex, niby cały czas moge, ale jakoś nie mam chyba aż tyle zaparcia, a do tego po 3 dniowym wyjeździe jest więcej do przeczytania :)
naprawdę nie mam nic przeciwko nowym kanałom dostępu. pracuje jako kierowca, z fotografia łaczy mnie juz w zasadzie tylko korex ( pomijam graty w szafie i stare marzenia ) chetnie zaglądał bym w trasie również na korex, niby cały czas moge, ale jakoś nie mam chyba aż tyle zaparcia, a do tego po 3 dniowym wyjeździe jest więcej do przeczytania :)
- Michał Kowalski
- -#
- Kontakt:
Zmiany nie są przesądzone - ale mogłyby wprowadzić kilka usprawnień ;) Tak czy inaczej nie ma się czego obawiać - nawet jeśli zmiany by były - postaram się zrobić wszystko aby były możliwie nieodczuwalne.
Fotograf Chrzanów - fotografia ślubna
Jak wygląda sprawa aktualizacji a w zasadzie to taptalka bo tego bardziej mi brakuje?
Może zanim aktualizacja jeszcze nastąpi bo to wiadomo, że trochę zajmie, tymczasowo machnąć taptalka?
[ Dodano: Pon 17 Mar, 2014 ]
Znów się upominam, bo wszystkie fajne fora mam już w taptalku tylko koreks muszę sprawdzać na komputerku.
Michale jak temat wygląda?
Może zanim aktualizacja jeszcze nastąpi bo to wiadomo, że trochę zajmie, tymczasowo machnąć taptalka?
[ Dodano: Pon 17 Mar, 2014 ]
Znów się upominam, bo wszystkie fajne fora mam już w taptalku tylko koreks muszę sprawdzać na komputerku.
Michale jak temat wygląda?