co właśnie wywołałeś?
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
co właśnie wywołałeś?
Ilford Delta 100 w formacie 120, w FX-55 - 6:40 w 24C, przy mieszaniu co 60s.
Obrazki zarejestrowane Agfą Isolette z Solinarem 75mm/f3,5 - niestety pogoda w większości nie sprzyjała fotografowaniu ale deptało się świetnie.
Obrazki zarejestrowane Agfą Isolette z Solinarem 75mm/f3,5 - niestety pogoda w większości nie sprzyjała fotografowaniu ale deptało się świetnie.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
co właśnie wywołałeś?
Z_photo Ładna seria! Ostatnie trzy podobają się najbardziej.
co właśnie wywołałeś?
oKuba - dziękuję. Mnie też te końcowe obrazki najbardziej odpowiadają, bo słonce ładnie góry oświetliło.
Na drugim filmie mam jeszcze ze dwie klatki z podobnymi kadrami, ale zanim go wywołam to muszę go najpierw "dopstrykać ".
_________________________________________________________________________________
co właśnie wywołałeś?
Z_photo - znakomita seria, osobiście bardzo dobrze odbieram skalne niuanse, gradacje i szczeliny, no ale ja mam słabość do starych murów i bruków...
Robił się klasyk D-76....po odstaniu roztworu będzie jaśniejszy ,miałem już tak ale po dodaniu siarczynu sodu ciut pociemniał w momencie rozpuszcania,siarczyn po terminie
Uzależniony od fotociemni .
co właśnie wywołałeś?
prof. Smutek puszczał nam na PO film, który dobitnie nas przekonał, że chemii nie przechowuje się w opakowaniach po produktach spożywczych, nawet jeśli nie są przechowywane w ogólnodostępnych miejscach.
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
co właśnie wywołałeś?
Tak.....jest w tym zawarta jakaś prawda, ale nie wiesz co zrobiłem z tym słoikiem zanim do niego nasypałem chemii.
Uzależniony od fotociemni .
co właśnie wywołałeś?
Przecież widać, że imperialna.
co właśnie wywołałeś?
86-89/24
Foma 100
Diafine
22C, 4+4 min., 10/60x3
Foma 100
Diafine
22C, 4+4 min., 10/60x3