Dla przypomnienia to jest nasz cały regulamin, nie ma tu zbyt wiele. I to jest bardzo dobre, bo im więcej paragrafów punktów i podpunktów tym gorzej. Całość tutaj -
ucp.php?mode=terms, ja więcej stron nie widzą. Sprawdziłem więcej nie ma. Po wylogowaniu i kliknięciu zarejestruj się każdy jest przekierowany na stronę do której link podałem wyżej.
Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste. Naruszenie tego zakazu może skutkować dla ciebie całkowitym zablokowaniem dostępu do tej witryny, a twój dostawca internetu zostanie powiadomiony o twoim niewłaściwym zachowaniu. Wyrażasz zgodę na to, że „Korex - Forum Fotograficzne - Fotografia czarno-biała” może w każdej chwili usunąć, zmienić, przenieść lub zamknąć każdy twój temat, post. Wyrażasz zgodę na zapisywanie wszystkich podanych przez ciebie informacji w naszej bazie danych. Informacje te nie będą przekazywane nikomu bez twojej zgody, ale ani „Korex - Forum Fotograficzne - Fotografia czarno-biała”, ani phpBB nie ponosi odpowiedzialności za włamania do witryny, podczas których może dojść do kradzieży danych.
Wytłuściłem jeden jego fragment.
To na tej podstawie
daliśmy moderatorom pełne prawo do tego co zaszło.
Nie chcę być źle zrozumiany, ale tu nie ma nic o obowiązkach moderatorów.