oświetlenie na początek
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
-
- -#
oświetlenie na początek
4Rider bardzo dziękuję!!! shredderr dziękuję również, próbowałem *chałupniczo* ale nie do końca jestem zadowolony z efektów,
Panowie wielkie dzięki, Ct
Panowie wielkie dzięki, Ct
oświetlenie na początek
Jedno z wielu możliwych rozwiązań: https://www.youtube.com/watch?v=Jzsgypn3aBkčeskotěšínský pisze: ↑09 sty 2022, 19:32 ... czy ktoś z Was zna jakieś fajne sposoby, domowe na uzyskanie światła punktowego, ...
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
oświetlenie na początek
skąð tyle słomek teraz wziąć plastikowych ;)
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
-
- -#
oświetlenie na początek
Z_photo super pomysł ala Adam Slodowy! Oczywiscie sprobuje, dziekuje bardzo
oświetlenie na początek
Cieszę się że pomogłem, ale to byłby już koniec ...
... porque las tribus condenadas a cien años de soledad ya no tienen una segunda oportunidad en la tierra.
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
galería -> https://www.flickr.com/photos/4rider <- fsociety -> yelp 2000 -> ∞ homo homini lupus est
-
- -#
- Kontakt:
oświetlenie na początek
Bardzo tanie rozwiązanie to rolka po papierze toaletowym i czarny papier.
Fotografia produktowa - www.artgeko.pl
oświetlenie na początek
Rolka po papierze toaletowym ma w fotografii szerokie zestosowanie: skanowanie-negatywu-metoda-fotograficzn ... 15786.htmlwww.artgeko.pl pisze: ↑23 cze 2022, 17:19 Bardzo tanie rozwiązanie to rolka po papierze toaletowym i czarny papier.
_________________________________________________________________________________
oświetlenie na początek
Obok mnie już leży wykonana w połowie rolka toaletowa w wersji de luxe, z zewnątrz oklejona naturalną, czarną skórą. Pozostał środek do wyklejenia czarnym matowym materiałem i dwa ringi na końcach.
- -#
- Kontakt:
oświetlenie na początek
Koniecznie pochwal się potem swoim dziełem :D
Fotografia produktowa - www.artgeko.pl
oświetlenie na początek
Oj tak, tak, nie ma jak polska prowizorka i chałtura.
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
oświetlenie na początek
Jest już ocena przedmiotu, który jeszcze nie został ukończony Wiadomo, najlepiej w ciemno. Co za dno...
Nie ocena przedmiotu, a projektu sięgającego dna inżynierskiego - gdybyś chwilę pomyślał to byś wiedział
i może zwrócił uwagę, że to raczej opis zjawiska, niż nawiązanie do twoich prób wykorzystania odpadów z ubikacji,
no ale do tego musiałbyś mieć dystans do siebie, mniej egocentryzmu i buty, a więcej empatii i inteligencji emocjonalnej.
A te ciągłe próby obrażania mej osoby sięgają dna mentalnego - chociaż jesteś w tym dość zabawny fiki-miki-XD-11.
oświetlenie na początek
Czarnym matowym? A nie błyszczącym karmazynowym?
Chyba, że pomyliły mi się zastosowania.
oświetlenie na początek
"W d... byłaś, g... widziałaś".
Tektura podobna do tej, z której wykonano rolkę to szeroko stosowany materiał konstrukcyjny, którego wykorzystanie jest w wielu przypadkach uzasadnione. Przykładem może być w pełni funkcjonalny, ponad 40 letni kuferek wykonany z powleczonej syntetyczną "skórą" tektury: https://photos.app.goo.gl/5yJh5ngpRiyBBy1X6
oświetlenie na początek
Przecież takie kuferki to zwykły szmelc, znajomy sprzedawca zawsze to wciska w jakimś zestawie jako gratis byle się tylko tego pozbyć.
Próbowałeś to kiedyś nosić? Jedynie w bagażniku pojazdu się sprawdza, ale jednak wolę szczelne aluminiowe (nie te najtańsze!),
bo jak bywam w d... fotografując g... (jak wspomniałeś) to różne warunki bywają i się nie rozmięknie jak odpadów z wc lub tektury,
a nawet przez rzekę można się bez strachu o sprzęt przeprawić.
Wiem różne są standardy, niektórzy do tej pory fotografują Zenitami i innym ruskim szmelcem czy też z demoludów.