Kwadratowa Skandynawia
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
Kwadratowa Skandynawia
Poniżej kilka kadrów zdjętych w Szwecji, Norwegii i Finlandii, a to z użyciem ok. sześdziesięcioletnich mieszkowców 6x6 cm: Zeiss Nettar i Agfa Isolette. Obrazki monochromatyczne zarejestrowane na Ilfordzie FP4+ i XP2. Obrazki barwne na Kodaku Portra VC.
PS.
Nie mam ambicji artystycznych - fotografuję to, co jest miłe dla moich oczu. I dynda mi, że te kadry mogą być uznane za kiczowate.
PS.
Nie mam ambicji artystycznych - fotografuję to, co jest miłe dla moich oczu. I dynda mi, że te kadry mogą być uznane za kiczowate.
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Kwadratowa Skandynawia
No tu dużo lepiej, szczególnie w kolorze, te BW już mniej ciekawe (może za duży wysyp na raz) ale już nie takie
odrzuty jak ostatnio zaprezentowałeś, no ale te kolorowe w 3/4 do zaakceptowania, jakiś poziom już jest,
a w to dyndanie po ostatnich twych reakcjach (w tym bardziej tej usuniętej) jakoś trudno uwierzyć.
odrzuty jak ostatnio zaprezentowałeś, no ale te kolorowe w 3/4 do zaakceptowania, jakiś poziom już jest,
a w to dyndanie po ostatnich twych reakcjach (w tym bardziej tej usuniętej) jakoś trudno uwierzyć.
Po co mi stopy, skoro mam skrzydła?
FEAR - F*** Everyone And Run
FEAR - F*** Everyone And Run
Kwadratowa Skandynawia
Owszem, ale główną atrakcją wyspy na której sfotografowałem "darmozjady" są maskonury. Te jednak sfotografowałem w ramach prostokątnych, za pomocą Nikona F100 + zoom Sigma 135-400.
_________________________________________________________________________________
Kwadratowa Skandynawia
W kolorze - na Fuji Superia X-Tra 400 zrobione.
Niestety, przy próbie wstawienia skanów otrzymuję komunikat o wyczerpaniu przestrzeni dyskowej.
Kwadratowa Skandynawia
No tak. Pamięć dostępna dla użytkownika jest limitowana. Dotyczy to również wstawianych w PW plików. Rozważ wstawianie linków do jakiegoś serwera, można też linkować zdjęcia na flickr, wtedy wyświetlają się w przeglądanym wątku..
Kwadratowa Skandynawia
Nie wiem czy o to chodziło - wstawiłem próbnie do Google: https://photos.google.com/share/AF1QipM ... ZXUmRVT2d3
Kwadratowa Skandynawia
Z_photo, bardzo piękny kicz, dokładnie jak lubię. Zajedwabiste fotki
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Terry Pratchett – Maskarada
Kwadratowa Skandynawia
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi."
Kwadratowa Skandynawia
No patrz. Kolega napisał:
z wiadomego powodu.
Wiesz kiedy "pora umierać" - jak się traci porozumienie z młodzieżą
Kwadratowa Skandynawia
W dzisiejszych czasach różnice między pokoleniami bywają tak jaskrawe że ja sam mógłbym już do piachu