Podesłałem link byłemu właścicielowi Kieva, a z treści późniejszej rozmowy telefonicznej wynikało, że bardzo się cieszy, iż aparat trafił do kompetentnej osoby, która z użyciem tego niewyrafinowanego narzędzia potrafi tworzyć tak estetyczne obrazy.
Galeria - na każdy temat i dla każdego
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
_________________________________________________________________________________
Warto mieć małego bzika i go pielęgnować - żeby dużego nie dostać.
Czekam, aż ktoś weźmie C330 i zrobi sesję fotograficzną C330.
Obrazki ze średnioformatowej Delty 100, wywołanej w FX-55.
Kadry zarejestrowane Agfą Isolette.
Kadry zarejestrowane Agfą Isolette.
_________________________________________________________________________________
Z_photo Piękne motywy, ładnie skomponowane. Jak zwykle potwierdzające, że światło i umiejętności to podstawa a sprzęt rzecz wtórna. Isolette można na pchlim tagru wyrwać nawet za dwa euro
Mnie też się bardzo podoba. Mądry kadr i to wyzyskanie możliwości materiału. A tam, gdzie światło było życzliwe, mamy świetny, głęboki rysunek.
"Malownice łokolice" - walory których Twoje zdjęcia świetnie odwzorowują.
A na marginesie: ja nie wiem jak Ty to robisz, że przy użyciu filmu o umiarkowanej jakości (delikatnie rzecz ujmując) i zwykłego Rodinala udaje Ci się uzyskać obrazy o takiej technicznej jakości. Jakieś czary nad koreksem wyczyniasz?
A na marginesie: ja nie wiem jak Ty to robisz, że przy użyciu filmu o umiarkowanej jakości (delikatnie rzecz ujmując) i zwykłego Rodinala udaje Ci się uzyskać obrazy o takiej technicznej jakości. Jakieś czary nad koreksem wyczyniasz?
Z_photo Kilkukrotny hocus pocus po założeniu filmu. Ot cała tajemnica Podziękował
To już teraz rozumiem, czego nie uwzględniłem w procesie Bardzo dobre obrazy, no i to bawarskie światło.