jamajczyk pisze: ↑04 paź 2019, 22:12
bo informatycznie jestem kulawy

i dziękuję za wszystkie podpowiedzi
pozdrawiam
witek
Oj Wiciu, najwyższy czas udać się do ortopedy, gdybyś jeszcze miał na imię Jakub, jakoś można by tą kulawość tłumaczyć...
To jak byś sto lat temu był analfabetą, zostaniesz w tyle, bo sam się wykluczasz... Pytania o umiejętność obsługi komputera (np: w aplikacji do pracy) minęły kilkanaście lat temu, to tak jakbyś pisał w CV że umiesz pisać i czytać
Tomasz Beksiński był w błędzie i między innymi dlatego go już nie ma od 20 lat, a coś o tym wiem to mój duchowy brat,
moje alter ego...
Jak wysłać skan zdjęcia/kopię cyfrową?
No najpierw musisz posiadać plik graficzny na komputerze (komputerami są: PCeki, laptopy, tablety, smartfony)
następnie jak jesteś w trybie pisania postu pod spodem jest czarny guzik "dodaj pliki" klikasz i otwiera Ci się okno z dostępem do plików na Twym urządzeniu, wyszukujesz dany plik i potwierdzasz wybór przyciskiem "otwórz" w oknie wyboru, plik zaczyna się wtedy wgrywać na serwer i na dole pod "dodaj Pliki" pojawia się jego nazwa i przyciski "wstaw w tekst" i "usun plik" - naciskasz "wstaw w tekst" i w tekście pojawia się kod z tymże obrazkiem, naciskasz (klikasz) pomarańczowy przycisk "wyślij" i obrazek pojawia się w Twoim poście, a my wszyscy możemy do zobaczyć.
![Fuji Pro 400H [expired 2015] (3).jpg](https://www.korex.net.pl/forum/download/file.php?id=9203&sid=c168452ed27dc53dcdb7f62d6f3b7b46)
- Fuji Pro 400H [expired 2015] (3).jpg (327.76 KiB) Przejrzano 2579 razy
[Druga opcja to nie naciskasz "wstaw w tekst" (a wcześniej wszystko jak powyżej) tylko od razu "wyślij" a wtedy Twe obrazki pojawią się pod Twym tekstem w okienku "załączniki" - ale raczej się tego na Korex'ie nie praktykuje z tego co widzę...]