Witam wszystkich,
Z wielkim żalem, wystawiam na sprzedaż doskonały powiększalnik japoński LPL 7450.
- głowica multigrade doskonała do cz-b printów
- oryginalny zasilacz
- obiektyw Schneider-Kreuznach Componon 150mm f5.6
- przestronna podstawa 80x65cm
- kolumna 100 cm
- pedał nożny
- instalacja do wpięcia w timer ciemniowy
Wszystko czyste i sprawne. Pracuję na nim obecnie i efekty są bardzo dobre. Głowica Multigrade jest naprawdę bardo wygodna, szczególnie do techniki split-grade.
cena 6499 zł
Do połowy stycznia mogę negocjować, ponieważ chciałbym sfinansować inne zakupy. Później mogę anulować ogłoszenie całkowicie.
Oględziny i odbiór własny w Warszawie, ew mogę gdzieś w granicach Warszawy dostarczyć dla zdecydowanej osoby.
[S] Powiększalnik LPL 7450 z głowicą BW multigrade.
Moderatorzy: rbit9n, Michał Kowalski, Jerzy, zladygin
Piszę z ciekawości,mam taki powiększalnik i chciałbym się dowiedzieć co miałeś na myśli pisząc pedał nożny. Czy nie aby do włączania lampy? Bo nie sądzę że do podnoszenia głowicy.Krzy pisze: ↑30 gru 2024, 15:20 Witam wszystkich,
Z wielkim żalem, wystawiam na sprzedaż doskonały powiększalnik japoński LPL 7450.
- głowica multigrade doskonała do cz-b printów
- oryginalny zasilacz
- obiektyw Schneider-Kreuznach Componon 150mm f5.6
- przestronna podstawa 80x65cm
- kolumna 100 cm
- pedał nożny
- instalacja do wpięcia w timer ciemniowy
Wszystko czyste i sprawne. Pracuję na nim obecnie i efekty są bardzo dobre. Głowica Multigrade jest naprawdę bardo wygodna, szczególnie do techniki split-grade.
cena 6499 zł
Do połowy stycznia mogę negocjować, ponieważ chciałbym sfinansować inne zakupy. Później mogę anulować ogłoszenie całkowicie.
Oględziny i odbiór własny w Warszawie, ew mogę gdzieś w granicach Warszawy dostarczyć dla zdecydowanej osoby.
Racja. Chodzi o wlaczanie lampy.
Zrobilem jeszcze przelacznik do przelaczania miedzy timerem a pedalem. Takze wszystkie sutuacje sa ogarniete i bardzo wygodnie sie z tym pracuje.
Zrobilem jeszcze przelacznik do przelaczania miedzy timerem a pedalem. Takze wszystkie sutuacje sa ogarniete i bardzo wygodnie sie z tym pracuje.