Sprzedam Nikon F801s ,stan dobry+. Obiektywy też jakieś są .
Cena 280 do negocjacji.
nikon F801s
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
nikon F801s
Polecam aparat. To był mój pierwszy poważny aparat, kupiony oczywiście na giełdzie w Stodole w latach 90. Matko kiedy to było.
Po zakupie to zrobiłem dopiero numer
. Stwierdziłem, że jak już kupiłem korpus za 1400 zł to teraz kupię sobie jasną 300 2.8 a ponieważ nie było takowej na giełdzie to oczywiście, pewny swego pojechałem do przedstawicielstwa Nikona. Panowie dziwnie się na mnie patrzyli a je w tamtym momencie dowiedziałem się ile kosztują jasne szkła
i że obiektywy mogą być droższe niż aparaty... ale człowiek był naiwny.
A co do aparatu to wiele najlepszych zdjęć Fransa Lantinga powstało właśnie przy użyciu 801ki.
Po zakupie to zrobiłem dopiero numer

A co do aparatu to wiele najlepszych zdjęć Fransa Lantinga powstało właśnie przy użyciu 801ki.
-
- -#
nikon F801s
Witam
Czy ma Pan jeszcze tego Nikona f801?
Pozdrawiam
Czy ma Pan jeszcze tego Nikona f801?
Pozdrawiam
Qarqonosh pisze: ↑17 lut 2022, 14:22 Polecam aparat. To był mój pierwszy poważny aparat, kupiony oczywiście na giełdzie w Stodole w latach 90. Matko kiedy to było.
Po zakupie to zrobiłem dopiero numer. Stwierdziłem, że jak już kupiłem korpus za 1400 zł to teraz kupię sobie jasną 300 2.8 a ponieważ nie było takowej na giełdzie to oczywiście, pewny swego pojechałem do przedstawicielstwa Nikona. Panowie dziwnie się na mnie patrzyli a je w tamtym momencie dowiedziałem się ile kosztują jasne szkła
i że obiektywy mogą być droższe niż aparaty... ale człowiek był naiwny.
nikon F801s
Witam. OLX zadziałał. Czyli nie.