gdzie kolorowe odbitki spod powiększalnika? (Warszawa)
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
gdzie kolorowe odbitki spod powiększalnika? (Warszawa)
6
Czy ktoś orientuje się, gdzie teraz w Warszawie można zrobić kolorowe odbitki spod powiększalnika? W sumie, to chodzi nawet o stykówki. Będę wdzięczny za pomoc.
P!
Czy ktoś orientuje się, gdzie teraz w Warszawie można zrobić kolorowe odbitki spod powiększalnika? W sumie, to chodzi nawet o stykówki. Będę wdzięczny za pomoc.
P!
Fakt odbitki z powiększalnika tanie nie są. O ile mi wiadomo http://www.czarno-biale.pl też robią odbitki w cenniku to bynajmniej mają. A może ktoś zna jakieś laby lub osoby w Kujawsko Pomorskim które były by w stanie takie odbitki metodą tradycyjną wykonać ??
- figureliusz
- -#
no jeżeli ktoś grzecznościowo chciałby, to ja bardzo chętnie też bym się odwdzięczył :D roboty nie jest dużo, bo w sumie coś około 10 pojedynczych zdjęć, do skopiowania kilka razy sztuka.figureliusz pisze:ktoś grzecznościowo :) niestety u mnie koloru brak
ktoś chętny?
------------------
(jakby co) Lablab w Krakowie też odpada.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez pegaz, łącznie zmieniany 1 raz.
- figureliusz
- -#
Pochwal sie ogółowi. Szczerze mówiąc chciałem sobie portfolio ślubne właśnie z takich odbitek wykonać.Kujawsko nie, ale zachodniopomorskim to znamSoundman pisze:A może ktoś zna jakieś laby lub osoby w Kujawsko Pomorskim które były by w stanie takie odbitki metodą tradycyjną wykonać ??
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Soundman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -#
- Kontakt:
Ale to zwykły lab cyfrowy jest...Masertiger pisze:Ja polecam:
wymoderowano
Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 13:08 przez janykiel, łącznie zmieniany 2 razy.