Witam,
chciałem Was spytać, czy macie jakieś doświadczenia z p. Wiesławem Adamczykiem, który naprawia aparaty, głównie średnioformatowe, na ulicy Postępu w Warszawie, oraz w Wildze ? Trafiłem do tego człowieka z polecenia, podobno jest fachowcem jakich mało, niestety moje doświadczenia z tym panem każą mi użyć kompletnie innego słowa niż fachowiec.
Mam z tym panem poważny problem i chciałbym wiedzieć, czy to wynika z jakichś wyjątkowo złośliwych okoliczności, czy też już powinienem przybrać inną linię postępowania ?
Fotomechanika Wiesław Adamczyk
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
-
- -#
naprawiałem u niego kasetę do broniki ec-tl, robota czysto mechaniczna (więc mało obiektywnie, chociaż od razu uprzedził, że jeśli chodzi o body, to nawet nie będzie brał go do rąk, części i te sprawy). jak na razie wszystko w porządku. do minusów muszę zaliczyć fakt, że trzeba było do niego codziennie dzwonić i pytać czy już się zabrał do kasety, ale ogólnie nie mam powodu do niezadowolenia.
czy mógłbyś opisać sytuację, co i jak?
czy mógłbyś opisać sytuację, co i jak?
"Cítíte to? Cítíte to? Fenidon, synku. Nic jinýho na světě takhle nevoní. Zbožňuju vůni fenidonu po ránu."
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Podplukovník William "Bill" Kilgore
zemsta toxycznego fotomutanta flickr
Na ulicy Postępu to chyba rzadko bywa, wymieniał mi hamulec lustra w M645 pro, w miarę szybko i niedrogo, ale na oczy go nie widziałem bo sprzęt zostawiłem osobie pracującej w pomieszczeniach obok (ul postępu), i tak tez odbierałem.
Paru znajomych tez serwisowało swoje sprzęty u niego i nie było problemu.
Paru znajomych tez serwisowało swoje sprzęty u niego i nie było problemu.
witam sie i odgrzebuje watek:-)
polecam pana adamczyka.
robilem u niego generalny remont sonara 150/4 do hassela.
kontakt sprawny, otrzymywalem zdjecia kolejnych etapow mailem.
przesylka terminowa, swietnie zapakowana.
robota wykonana..., mowiac krotko perfekcyjnie.
wysylka jeszcze przed platnoscia - nie wiem skad to zaufanie.
tak wiec szczerze polecam
olo
polecam pana adamczyka.
robilem u niego generalny remont sonara 150/4 do hassela.
kontakt sprawny, otrzymywalem zdjecia kolejnych etapow mailem.
przesylka terminowa, swietnie zapakowana.
robota wykonana..., mowiac krotko perfekcyjnie.
wysylka jeszcze przed platnoscia - nie wiem skad to zaufanie.
tak wiec szczerze polecam
olo
olo
Co Ty - tu nudno jest. Nic sie nie dzieje. A jak sie raz na tydzien pojawi jakis post to gadaja o jakichs struclach fotograficznych. Sami sfrustrowani kolesie, ktorych nie stac na cyfre.rabijki pisze:tak cicho mysle ze tu bedzie ok.
PS. Kiedys pan Adamczyk zrobil mi 80ke CF na miejscu w Wildze - 4 godzinki, i uszczelnial magazynki przez pol godzinki na Postepu. Nie mam zadnych zastrzezen. Wrecz przeciwnie.
--
HUMAN NATURE
HUMAN NATURE