Witam Was po długiej przerwie na forum i od razu startuję z akcją!!!
Zapraszam wszystkich tradycjonalistów do pomocy w utworzeniu grupy fotograficznej - CYKADA
Zapraszam wszystkich, którzy posiadają umiejętności w w/w dziedzinie do uczestnictwa przy artystycznych projektach, a także do wymiany umiejętności, wzajemnej pomocy i dyskusji.
Głównym założeniem grupy jest działanie poprzez projekt, praktykę, uczestnictwo w eventach fotograficznych i spotkania z twórcami.
W planach są liczne plenery oraz wystawy i publikacje.
Po zebraniu od Was zgłoszeń zorganizuję spotkanie zapoznawcze w celu wyznaczenia głównych celów i założeń.
Grupa powstaje od zera, dlatego zapraszam wszystkich tych, którzy nie tylko są Twórcami i Artystami, ale także Stwórcami i lubią angażować się w szczytną ideę. Jednocześnie proszę o wyrozumiałość i wsparcie.
Fotografia ma nas cieszyć, przynosić dobre efekty i dać nam poczucie spełnienia.
Pozdrawiam wszystkich chętnych i do zobaczenia!!!
Paweł.
CYKADA - Warszawska Grupa Fotograficzna
Moderatorzy: rbit9n, zladygin, Michał Kowalski, Jerzy
-
- -#
Napisz więcej o swoim pomyśle. Grupa pod wezwaniem bardzo mi się podoba, tylko we(y)zwanie jest potrzebne. Ja bym chętnie wziął udział w spotkaniu pt. przynosimy odbitki i gadamy sobie o nich (wzajemne opinie). Drugi pomsł to warsztaty z technik szlachetnych (takie z pasją w wąskim gronie i z wymianą doświadczeń).
-
- -#
Przepraszam Was najmocniej. Ucichlem bo odzyskanie konta na gmailu to dlugi proces a nie chcialem sie dublowac na forum mimo ze widzialem Wasze odpowiedzi. Ucichla w tym czasie tez moja aktywnosc odnosnie grupy.
Streszcze co nastapilo. Zorganizowalem 3 spotkania fotograficzne. Na spotkaniach obecne byly 2 osoby mimo ze zainteresowanie fotografia analogowa jak wiem jest dosc duze.
Pierwsze spotkania byly glowie organizacyjne. Ogladalismy swoje fotografie. Dyskutowalismy nad wizerunkiem Naszego przedsiewziecia.
Obecnie szykujemy sie do pierwszych dzialan praktycznych. Temat zdjec to Metafizyka - wlasnosci bytu. Jezeli ktos jest zainteresowany to zapraszam na PW. Przepraszam za nieobecnosc.
Streszcze co nastapilo. Zorganizowalem 3 spotkania fotograficzne. Na spotkaniach obecne byly 2 osoby mimo ze zainteresowanie fotografia analogowa jak wiem jest dosc duze.
Pierwsze spotkania byly glowie organizacyjne. Ogladalismy swoje fotografie. Dyskutowalismy nad wizerunkiem Naszego przedsiewziecia.
Obecnie szykujemy sie do pierwszych dzialan praktycznych. Temat zdjec to Metafizyka - wlasnosci bytu. Jezeli ktos jest zainteresowany to zapraszam na PW. Przepraszam za nieobecnosc.